We won't fade into darkness

Nu drar jag och pojkvännen på restaurang! Ha en bra kväll!

30 november

Hello! Vad är det för dag idag?? FREDAG FREDAG FREDAG!
Jag har varit på älvsjömässan idag på UF kick-off, helt okej. Skönare än att vara i skolan. Just nu sitter jag i soffan och mumsar på lite godis. Det får man faktiskt nu när man har förtjänat helg. Vad ska jag göra i helgen då? Jo, jag ska jobba hela helgen så det blir inte så mycket fritid för mig. Då tänker ni säkert "kul liv". Nej, kul är det inte men det är bra att jobba och tjäna lite extra cash!
Idag ska jag nog bara vara hemma och.. äta godis! Haha! Jag kommer förmodligen bara ta det lugnt idag.
Hoppas ni får en skön fredag!



29 november

Heej!
Just nu ligger jag i sängen och känner mig helt slut. Jag kan knappt röra på kroppen... Jobbig vecka kan jag lugnt säga. Idag har jag guidat på naturhistoriskariks museet. Efter jag hade guidad så var jag på bio med klassen. Vi såg filmen "Apornas planet - Revolutionen", det var riktigt spännande och hemskt fast bra film.
Imorgon ska jag till Uf mässan, för det är kick off för alla uf-företag. Det ska bli kul faktiskt och sedan är det helg. Även fast jag ska jobba hela helgen så ska det bli riktigt skönt med helg!



I wish nothing but the best for you


26 september

Hej! Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har inte haft någon drivkraft eller något intressant att skriva. Fast har man en blogg så får man väl skriva vad man vill? Ointressanta saker?
Mitt liv består mestadels av plugg och jobba, jag hade lite fritid denna helg och var ute på krogen. Jag hade tillfälle att njuta av livet, det är väl det en 18-åring ska göra?
Idag slutade jag extremt tidigt så jag mötte upp min farmor i stan och tog en fika. Det blev en hel del shopping, jag är super nöjd med allt jag köpte. Nu har jag suttit och pluggat i några timmar och jag orkar inte läsa en rad till i psykologiboken.
Snart jag ska se "Det okända" på tvn, tycker det är spännande faktiskt. Efter det blir det väl för mig att ta en dusch och sedan tack och godnatt!


6 september

Heeej!
Detta är en trött tjej som skriver. Att gå i skolan från kl 8 till halv 5 var ingen höjdare...
Så nu borde jag plugga, men vill jag? Det är den stora frågan.
Titta på tv känns viktigare just nu, men sedan ska jag lova mig själv att plugga. Iallafall så har det inte hänt något speciellt idag. Jag har haft extremt långa håltimmar. Jag och Emma har hunnit att prata igenom hela våra liv nästan. Sista året i skolan och man har fått många nya lärare och ämnen. Hjärnan går på högvarv.
Nä, nu ska jag slappna av och inte tänka på skolan för en stund!

4 september

Hej, nu är helgen snart över. Helgen blev inte som planerad, inte för att helgen hade några speciella planer. Men i fredags var jag hemma med familjen. Hyrda filmer, hämtmat och godis. Perfekt kväll för en sjukling. I lördagskväll kom pojkvännen över när jag låg i sängen och zappade runt mellan kanaler. Det kändes så skönt att få lite sällskap och kunna somna som en liten gris i hans famn.
Idag har jag firat min mami. Tacos middag, det kändes som att magen skulle spricka. Efter det blev det fika och tårta. Jag sitter nergosad i fåtöljen och försöker smälta ner all denna mat. Snart dags att hoppa in i duschen och sedan sova!

Bild från igår,


1 september

Redan första september, galet vad tiden går fort!
Just nu ligger jag i sängen och snorar då jag har blivit sjuk. Inte vad jag hade tänkt mig till helgen. Skulle jobba och gå på 18-års fest. Nu måste jag skippa det. Men istället får jag väl ligga hemma och gosa på pojkvännen eftersom han också är sjuk.
Imorgon är det fredag och jag ska klara mig igenom skolan fram till ledigheten.
Nu ska jag fortsätta att titta på den nya säsongen av robinson, tycker det är ganska roligt! Hihi!



RSS 2.0