29 juli

Hej alla!
Jag var lediga i 2 dagar, så när jag hade jobbat klart i tisdags så åkte jag hem till pojkvännen. I onsdags åkte vi inte till stan i hettan och gick runt i affärer. På kvällen åkte jag och hans familj och bowla, spelade lite flipperspel och sådant. Det var riktigt skoj! När vi kom hem och såg filmen "min låtsas fru", den var ganska gullig! Sedan ville pojkvännen se en till film men då somnade jag. I torsdags mötte jag upp Maria i stan och shoppade lite med henne också.
Idag har jag jobbat på hotellet. Det känns att jag har mycket ansvar när jag jobbar i receptionen. Jag tar hand om alla pengar och hela hotellets ekonomi ungefär. Jag är livrädd att göra något fel och att det är något knas med pengarna.
Nu ska jag duscha och gå och lägga mig i sängen! Bye!

25 juli

Heej!
Jag är så trött att jag snart avlider. Tvingar mig själv att vara vaken för att om jag somnar nu så kommer jag inte kunna sova ikväll. Idag jobbade jag mellan 7.00-15.15 och det var en hel del att göra.
Men jag är glad idag för min löööön har kommit! Så snart blir det shopping,shopping, alla gillar shopping!
Nu ska jag titta på tv och kanske sova en liten stund bara?

24 juli


Heej!
Förlåt att jag bara försvann, men jag hade feber och riktigt förkyld. Sedan när jag mådde någorlunda bra då åkte jag till landet med familjen, pojkvännen kom förbi och stannade några dagar också.
Jag har mest tagit det lugnt (på grund av att jag har varit sjuk), varit ute med båten, mycket grillning och bad.
Nu är jag hemma igen och jag är nästan helt frisk.. Imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet, tänk att en veckas semester gick så fort!
Nu ska jag duscha och njuta av ledigheten!










17 juli

Hejsan hoppasan! NU ÄR JAG LEDIG!
En veckas ledighet ser jag verkligen framemot nu. Problemet är att jag börjar bli sjuk, inte rätt tajming!
Ikväll ska jag se filmen "Systrar i jeans - andra sommaren" som går på kanal 3. Jag läste alla böcker för några år sedan och visste inte att det fanns en till film. Så det ska bli kul och se om man minns något från boken.
Imorgon tar jag sovmorgon!
Ha en bra kväll!



16 juli

Heej!
Just nu tittar jag på en film som går på tvn. Den är faktiskt riktigt rolig!
Jag är sjukt trött, men det blir så när man jobbar. Det blir en tidig kväll för mig, ska bara titta på tv och mysa.
Bion igår var riktigt bra! Innan bion åt jag och Maria sushi, som jag älskar!
När filmen är slut då ska jag ta en dusch, sedan blir jag bänkad framför tvn resten av kvällen.

Maria!


15 juli

Hej!
Igår var verkligen mysigt med tvillingarna, tjejsnack och god mat. Kunde det bli bättre?
Snart ska jag åka in till söder och gå på bio med maria! Det var verkligen längesedan vi hittade på något skoj.
Vi ska se Harry Potter så klart, det är ju ett måste. Vi ska gå ut och äta någonstans innan.
Ha en bra kväll!



Jag idag! Tog bara på mig en gullig klänning!

14 juli

Heej!
Det var sjukt mysigt att träffa pojkvännen igår! Han åkte hem ganska tidigt idag eftersom han skulle iväg med familjen. Ikväll kommer tvillingarna hit och det blir en myskväll! Det var så längesen vi sågs, vi har mycket att prata om!
Jag ska laga middagen ikväll, hoppas det smakar bra. Jag får hålla tummarna!
Ha en super bra kväll!

Såhär ser jag ut idag, lite sköna kläder blev det idag!


13 juli

Heej!
Idag är en bra dag, imorgon är jag ledig!
Efter jag hade slutat jobbet i måndags då åkte jag till landet eftersom jag var ledig på tisdagen. Det var så skönt att få koppla av en stund och jag badade i sjön också. Första gången i år!
När jag slutade jobbet idag så åkte jag hem och sov en stund. Nu har jag städat undan och fixat lite.
Om ett tag kommer min älskling! Jag har inte träffat han på 2 veckor!!!!
Tänkte snart börja med maten så middagen nästan är färdig när pojkvännen kommer.
HA DET SÅ BRA!

Jag och julius på landet!


På uteplatsen på kvällen


10 juli

Hej hej, nu ska jag sova. Kom hem för en stund sedan, var hos farmor efter jobbet och åt middag. Jag har precis tvättat klart alla kläder, duschat och nu ligger jag i sängen.
Kaos på jobbet idag, så är slut i huvudet och kroppen. Tänker inte gå in mer på det. Imorgon så blir det mer jobb igen. Det blir nog bra.
Ha det så bra alla som är lediga och njut av att ni är det!



9 juli

Heej, alla pigga!
Jag är så sjukt trött, jag tror att jag kommer somna snart! Igår fick jag med mig en del saker när jag shoppade. Mycket rea saker och det var bra grejer! Idag klev jag upp vid halv 5 och slutade jobba vid 15.00. Då förstår man varför jag är trött.
Jag ska försöka vara vaken en stund till och titta på tv.
Ha en bra helg, imorgon ska jag jobba igen!


8 juli

Nu drar jag till Nacka Forum, blir shopping + njuta av det härliga vädret!
Ciao!
Är inte seriös på ngn av bilderna, men såhär ser jag ut idag!


7 juli

Hej alla söta! Kom hem för en stund sedan! Jobb, jobb, jobb och imorgon är jag ledig!!! Jag är super glad för det!
Idag var det sista dagen jag jobbade som barnflicka hos den familjen som jag har jobbat hos. Eller träffar barnen igen till hösten men kommer sakna dom riktigt mycket.
Idag fick jag något insektsbett och hela mitt knäveck svullnade upp. Mitt ben domnade av och det pulserade smärta, väldigt konstig känsla.
Just nu ligger jag i sängen och tittar på "American pie" som går på 6:an.


Home sweet home

Jag råkade somna när jag kom hem och sov någon timme. Vilket var riktigt skönt!
När jag vaknade så gick jag och duschade, ville känna mig fräsh igen. Sedan ringde farmor mig och frågade om jag ville äta middag med henne. Eh klart jag ville, vem tackar nej till gratis mat?? Haha nej jag skojade bara! Men det var trevligt att sitta och prata med henne om massor av minnen när jag var liten. Saker som jag inte ens visste om.
Jag kom hem för en stund sedan och jag har packat ordning allt inför imorgon. Jobb, jobb, jobb imorgon! Hoppas det går bra, är lite nervös faktiskt om jag ska erkänna. Första gången jag jobbar helt själv i receptionen och jag är inte helt fullärd än. Men förhoppningsvis går det bra!
Snart är det läggdags för mig! Saknar bara min pojkvännen, inte träffat honom på ett tag. Vill bara pussa på honom!


6 juli

Hej Hej, det är så skönt att få komma hem och slappna av en stund. Men har varit uppe sedan kl 5 imorse så jag är sååå trött!! Plus enorm huvudvärk...
Snart är det fredag och då är det min första lediga dag på två veckor. Så det ska bli skönt! Imorgon ska jag upp klockan 5 igen och då kommer jag hem sent på kvällen. Då kommer min kropp vara slut.
Nu ska jag äta vattenmelon, mums!
Ha en bra kväll!


3 juli

Hej från en trött tjej!
Känns som att ögonen rullar runt och jag kan inte hålla ögonen öppna. Så trööööött är jag!
Efter jobbet gick jag till 7eleven och köpte en iskall festis och satte mig i skuggan i väntan på att bli upphämtad. Sedan åkte jag med mina föräldrar till massor av affärer. Jag köpte en par sköna jobbskor, ett par luftiga skor,ett par söta leopard tofflor och en ljuslila bikini.
Snart ska jag gå och lägga mig för ska upp med tuppen imorgon. Jag har sjukt ont i fötterna för på jobbet står jag hela tiden upp och lyfter tunga saker och springer runt hela tiden. Så det ska bli skönt att sova och vila kroppen!
Imorgon kommer jag hem någon gång på kvällen, först jobbar jag på hotellet i receptionen och sedan ska jag vara barnflicka på kvällen.
See you when I see you!


2 juli

Hej!
Det var längesen jag skrev här. Jag har jobbat häcken av mig den här veckan och jag ska jobba imorgon också. Jag har alltså inte haft en ledig dag den här veckan. Nästa vecka kommer bli mer hektisk för då jobbar jag dubbelt vissa dagar. Men midsommar har ju varit och allt. Min midsommar var mysig med min pojkvän. Det finns inte så mycket att berätta om idag. Förutom att det är galet varmt ute!! Det var inte så skönt att jobba i köket med diskmaskiner som osade ut 1000 grader värme. Svetten rann kan jag säga.
Snart ska jag sova eftersom jag ska upp halv 5 imorgon, så är det när man tar hand om frukosten på hotellet.

Slänger upp en bild på mig och älskling från midsommar


RSS 2.0