30 april

Hej, idag är det valborg!
Jag ska snart dra till Adam, det ska bli mys!
Jag hade jätte roligt på klasskvällen igår, det blev grillining, kurragömma, uno, charader och massor av snack. Men nu ska jag fixa det sista innan jag drar till bussen!
Ha en bra valborg!

Lovisa & Jag


29 april

Hej! Snart ska jag bli upphämtad för jag ska på klasskväll hos söta Josefin!
Det ska bli riktigt kul att umgås med hela klassen, man vet aldrig vad vi hittar på.
Jag ska bara sitta och titta på tvn medan jag väntar. Jag måste bara säga att jag älskar fredagar!

Såhär ser jag ut idag! Jag orkade inte fixa mig, det här får duga.


28 april

Hej alla söta!
Just nu sitter jag och tittar på criminal minds, som jag älskar!
Igår var jag med min pojkvän och vi gick runt i tusen affärer. Jag hittade en supersöt klänning. Sedan blev det middag och en glass i kungsträdgården. Det var så mysigt där för att träden blommar rosa!
Idag efter skolan gick jag, Emma, Sofia & Ana till Haninge centrum. Vi gick runt i några affärer och umgicks.
Sedan blev det gymmet för mig. När jag kom hem så somnade jag för att jag var så trött.
Jag körde för hårt på gymmet och har problem med ena knäet så nu strömmar det smärta till knäet. Jag tänkte snart gå och lägga mig för jag är så trött och har ont.


27 april

Heej! Just nu sitter jag med några i klassen och tar det lugnt.
För jag väntar på att min älskling ska sluta för vi ska ses i stan och mysa! Hihi, jag är på galet bra humör och väldigt övertrött!


The sunlight stopped shining

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng (madrass) så att man orkar kliva upp imorgon. Utomhusidrott börjar dagen med också... Hoppas det är fint väder iallafall.
Nu är lovet över, så fort jag somnar är det över. Då börjar en ny vecka med skola. Massor av skolveckor framför.
Okej, en positiv sak är ju att sommaren är ju här? Då är man mycket piggare och gladare!
Nu ska jag gå och lägga mig! Jag ska iallafall försöka sova eftersom jag behöver sömnen.


25 april

Hej, man hinner knappt blogga när det är sådant fint väder ute!
Dom två senaste dagarna har jag bara varit ute i solen med kattungarna! Hoppas att man har fått lite färg på sig, men nu ska jag vila lite och titta på filmen "Grease" som går på tvn. Man måste bara älska den!
Nu blir det lite påskbilder:

Ägg är ett måste på påsken!

jag som inte var så speciellt fixad



Förrätten blev pilgrimsmusslor och kallrökt lax
Varmrätten blev anka och klyftpotatis
Efterätten blev tobleronepannacotta med halloncolis


Caesar på äventyr


17 månader<3

Det är verkligen en extrem lång tid som jag har delat med min pojkvän nu. Det är fortfarande lika underbart!
Jag vet att ingen bryr sig om det men jag ville ändå säga att jag älskar min baby!
Han är såå söt!



23 april GLAD PÅSK!

Det blev en mysig påskfrukost med familjen, det är så sällan man hinner äta frukost tillsammans.
Sedan fick jag och min bror leta efter påskäggen. Jag vet att jag fyller snart 18 men det är en tradition oavsett hur gammal man är.
Sedan har jag varit ute i solen hela dagen och varit ute med kattungarna.
Nu ska jag fixa till mig och sådant. Innan jag ska börja fixa med påsklunchen!


22 april

Hej, nu kom jag precis in. Jag har suttit ute med familjen och ätit grillat till middag. Jag har suttit ute i solskenet hela dagen. Det var så himla mysigt! Jag blir så lycklig av vädret!
Tjejkvällen som jag var på i onsdags var verkligen lyckad. Vi lagade middag tillsammans och det blev såklart tacos. Det är den ultimata maten på tjejkvällar! Efter middagen så såg vi på en fotbollsmatch eftersom Ana är en lite fotbollsnörd, hihi. Men satt samtidigt och pratade massa strunt om allt och inget. Under fotbollsmatchen fixade jag och Emma lite gottis. Smält choklad som vi doppade i frukt, det var så mums! Jag hade så ont i magen efter allt mums jag hade fått i mig. Efter fotbollsmatchen gick vi och fixade sängarna och letade efter en film att se. När vi väl hade slagit igång filmen då slocknade vi alla! Hah!
Igår kom min bejb hem till mig och vi myste sönder, eftersom vi inte kommer ses något mer på lovet. Jag fick ett sött påskägg från han också. Min bebis! Jag tror att vi var uppe halva natten och bara pratade, eller inte bara pratade men men, hihi.
Så vi var ganska trött imorse när vi klev upp tidigt eftersom min bebis skulle åka hem.
Nu ska jag se på tv och ta det lugnt resten av kvällen!

det bästa på påsken är godiset och umgås med pojkvännen!<3

jag och mitt gulliga påskägg

jag och min söta bebis<3


20 april

Hej, jag har varit uppe sedan kl 6 imorse eftersom jag skulle jobba. Så just nu går jag på överskottsenergi! Jag jobbade bara till lunch idag. Sedan gick jag och mamma och åt sushi till lunch. Mums! Påvägen hem åkte jag till Haninge centrum för att fixa massor av påskgodis och köpa en mascara.
Just nu håller jag på att fixa mig och packar väskan. För ikväll åker jag till tvillingar på tjejkväll! Det ska bli sjukt mysigt och jag stannar över natten. Jag har längtat efter mina tjejer!


19 april

Jag dissade det fina vädret idag och jobbade idag.
Jag är helt slut, ska sova nu. Godnatt!

18 april sammanfattning av dom första dagarna på lovet

Heej! Åh vad jag älskar att jag har påsklov och det har varit underbart väder ute dom senaste dagarna! Snälla solen fortsätt att skina ett par dagar till!
I fredags kom min älskling hem till mig och hade så mysigt! Vi var båda trötta och hade en hemma kväll.
I lördag satt vi ute hela dagen och njöt av solen. Sedan på kvällen bytte vi om och fixade oss och åkte till söder. Vi åt en mysig middag. Sedan gick vi runt på söder i solskenet och köpte en glass. Vi såg också bion "Water for elephants". Jag älskade filmen, det var så vacker, sorglig och alldeles underbar!



I söndags tog vi sovmorgon och sedan satt vi ute i solskenet och åt frukost. Senare på dagen så gick vi till affären och handlade. För vi skulle laga middag åt hela familjen. Kvällen var bara en myskväll, vi satt och spelade playstation och tittade sedan på en film.
Idag var vi båda riktigt trötta och det tog lång tid innan vi orkade göra något. Men vi gjorde våfflor idag och hade glass och jordgubbar till. MUMS!
Sedan åkte jag hem för min älskling skulle lana med grabbsen ikväll. Det kan jag unna honom. För han ska ändå hem till mig på torsdag! hihi!
Nu ska jag sätta mig och se tv!

Fråga mig inte ens varför min pojkvän har 3D-glasögon på sig, haha!
Kärlek<3


13 april

Heej, det blir alltid kvällsinlägg nu för tiden. För jag har så mycket plugg och tiden räcker inte till.
Men slutade skolan kl 12 och då bar det iväg till gymmet. Jag tränade verkligen så svetten rann...
När jag kom hem så blev det plugg och sedan middag och ännu mera plugg. Efter det jobbade jag ett tag och nu ligger jag här i sängen.
Tack och godnatt!


12 april

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag somnar. Idag var en lång skoldag och jag hade utvecklingssamtal också. Det gick bättre än vad jag trodde faktiskt. Plus att jag fick godkänt på mitt matteprov som jag trodde gick dåligt.
Jag kom hem vid kl 5 och då satt jag och tog det lugnt några minuter. Sedan var det middag, banan-ugnspannskaka. Det var riktigt mums!
Sedan satte jag mig och jobbade ett tag och efter det blev det lite plugg. Helt plötsligt blev klockan jätte mycket. Så jag hoppade in i duschen och nu är jag här. Jag ska försöka slappna av i två sekunder innan jag somnar och det blir en ny dag.
Puss mina pussgurkor!

Bild från i helgen på mig och min bebis Julius som ser ut som en kines där. Så söt!
Mina händer ser typ gigantiska ut men det kan vara för att han är så liten!


11 april

Herregud det är snart mitten av april?!? Vart har all tid försvunnit?
Hej förresten, jag vet att ni har saknat mig men har inte haft ork att skriva för det har hänt ganska mycket i helgen. Men det får inte veta något om...
I helgen har jag inte gjort något speciellt förutom att jag åkte hem till min älskling igår och pussa på honom. Eftersom min plutt har varit sjuk så har jag inte kunnat träffa honom :( men inte söndags kunde jag inte låta bli att träffa honom.
Idag hade vi våran klass som en mässa. Vi var gruppvis i klassen och så hade vi en turismort som vi skulle marknadsföra så bra som möjligt. Det var väldigt mysigt. Alla hade tända ljus,växter, musik, godis, läsk och mingel precis som det ska vara på en mässa.
När jag kom hem så satte jag mig och pluggade och sedan jobbade jag.
Nu ska jag titta på slutet av "Mamma byter bo" innan jag går och duschar och sover.
Bye!

Min klass på våran mässa!
Bilden snodde jag från Josefin i min klass.

Tre rätters-middagen

Förrätten: Räk-avaokadococtail
Varmrättem: Entrecot med vitlökssmör, rösti(potatiskaka) och bea-sås
Efterrätten: marängswiss

Visst såg det gott ut?

8 april run away love

Idag var jag i skolan ett tag och gjorde matteprovet, vilket gick sämst. Sov ingenting inatt och är fortfarande riktigt förkyld. Så när jag kom hem somna jag på direkten.
Ikväll blev det en massa matlagning. Men på fredagar ska man slå på stort så det blev tre-rättersmiddag och nu har det blivit kaos hemma. Det kan gå från mysigt till så jävla jobbigt att jag bara vill fly hemifrån. Men vart kan jag fly just nu? Ingenstans. Så sitter på mitt rum och här stannar jag resten av kvällen. Godnatt.



7 april

Hej, just nu ligger jag och gosar med mina kattungar. Såååå söta! Men så fort jag börjar knappa på datan så ska dom hjälpa mig och skriva genom att gå på tangenterna eller sätta sig på datan.
Jag har varit hemma hela dagen eftersom jag är dunderförkyld. Jag har typ bara legat och vilat hela dagen. Pluggat har jag också försökt att göra men det gick inte så bra.
Nu ska jag fortsätta att gosa med mina bebisar, det är skönt att aldrig känna sig ensam.

Min stora kärlek

...den filmen ser jag nu på tvn. Det är en sån mysig film. Älskar budskapet med filmen som är att insidan betyder egentligen mest.
Jag fick med mig lite små saker hem idag från shoppingturen med Sofia. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade, eller jag försökte iallafall.
När familjen kom hem så blev det liv och rörelse i hemmet. Dom tog min säng och massa andra saker och slängde. För vi ska ju renovera min rum så fort vi hinner. Så jag var tvungen att riva ut alla mina saker, rensa och städa. Vilket var extremt jobbigt eftersom jag är så förkyld att jag knappt kunde andas.
Men nu är jag äntligen klar, några timmar senare.
Jag ligger och tittar på filmen i min nya bäddade säng, ingenting slår det!
Ska gå och hämta te i pausen, men ha en bra kväll!



6 april

Heej!
Just nu sitter jag på engelska lektionen, vilket är den sista lektionen idag!
Efter skolan drar jag & Sofia till haninge centrum för shopping! Vad jag har längtat!
Men nu ska jag ....eh jobba på lektion! ADIOS!

Man måste bara älska min klass

Videon är tillägnad till min klass SP09F, från Göteborgsresan.
Videon är gjord av Emma Nelson i min klass!


Sömnig

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är sjukt trött. På tal om sjukt så är jag faktiskt sjuk... Snorig, ont i halsen och huvudvärken.. HATAR HATAR HATAR att vara sjuk...
När jag kom hem idag från skolan så har jag bara legat i sängen för jag har inte orkat att göra något annat. Nu ska jag sova och hoppas på att jag blir piggare tills imorgon.



4 mars

Så här såg jag ut imorse, när jag visste att jag hade mitt jobbigt geografiprov att göra. Fast såhär ser jag alltid ut på morgonen. Hah! Fick en kommentar av pojkvännen i lördags när vi gick förbi en affisch där den där kycklingen var med i.
Han : Älskling sådär såg ju du ut i imorse! och så pekar han på kycklingen.
Jag : Meeeen tack då!
Nu efter jag äntligen har gjort provet så känner jag mig otroligt lättad. Nu är det stora svåra geografiprovet över!
ÄNTLIGEN! Jag säger bara att det var duktigt av klassen att alla blev "sjuka" till det här provet. 6 av 24 i klassen skrev provet. Tummen upp för min klass!
Men nu är jag på bra humör, wiiiiiiie!


3 april

Hej hej, tänkte bara säga adjö till den här helgen. För det är snart slut... *snyft*
I fredags kom min baby hit efter skolan, som jag hade längtat efter honom. Jag hade inte träffat honom på två veckor, jag fattar inte hur jag hade klarat mig utan honom.
På fredagen blev det mycket mys, middag väldigt sent på kvällen och vi somnade nästan efter vi hade ätit middag. På lördagen blev vi väckta ett antal gånger av katterna som sprang in i rummen och sprang runt hundra varv och rev ner saker och ut igen. Så jag och min älskling bestämde oss för att kliva relativt tidigt. Vi fixade oss i ordning och åt en ordentligt frukost innan vi åkte till stan.
I stan blev det ordentligt med shopping, stackars älskling som följde med mig till hundra affärer. Jag fick med mig en hel del hem från stan. Det blev två klänningar "väldigt nödvändigt", en plånbok, en sjal, ett par skor och lite smyckessaker. Jag vet att jag är en shopaholic...
Den här tråkiga söndagen har jag spenderat att plugga, vilket var sämst.. Just nu sitter jag och äter vaniljglass och jordgubbar och tittar på "Stockholm - båstad".
Efter det ska lilla jag sova!

min sötnos!<3


RSS 2.0