swallow the fear

Just nu sitter jag och tittar på "Det okända" med familjen.
Idag har varit en bra dag, jag tänker inte gå in på detalj vad jag och mina föräldrar gjorde idag. Men ni kommer märka, det får bli som en överraskning!
Ikväll ska jag bara titta på tv och ta det lugnt.
Imorgon ska jag träffa Maria, vilket var sjukt längesen! Det ska bli kul och ta igen förlorad tid.
Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen!





28 februari

Heej!
Snart ska jag äta lunch innan jag ska dra iväg och träffa mina föräldrar.
Jag har haft en ganska lugn morgon, kunnat fixat mig i lugn och ro.
Ha en bra dag!


27 februari

God morgon, igårkväll var fylld av melodifestivalen och filmer efter jag kom hem från restaurangen.
Just nu sitter jag med familjen och äter frukost. Idag blir det en lugn dag innan vi ska på middag hos farmor idag.
Jag ska väl göra lite saker idag så att jag slipper göra det i veckan. Tvätta kläder och städa rummet kan vara något bra att göra idag.


26 februari

Hej, nu tänkte jag försöka sparka igång bloggen igen.
Jag kände att jag behövde en paus och sörja ifred. Jag kände att jag inte vill ta upp den privata delen in i bloggen. Men nu försöker jag komma tillbaka.
Jag har inte så mycket att skriva om idag. Jag är sjukt trött, gick och la mig halv 3 imorse och klev upp kl 9 imorse. Haha vet inte varför jag klev upp men kunde inte sova.
Jag tänkte börja fixa mig nu, för jag och familjen ska äta på restaurang ikväll.
Ha en bra lördag och jag älskar att jag har lov nu!




R.I.P. Vi känner en stor saknad och du kommer alltid finnas i våra hjärtan


20 februari

Just nu sitter jag och tittar på solsidan. Jag kommer se på tvn och mysa resten av kvällen.

I lördags kom min pojke hit och vi myste sedan åkte vi in till stan och åt middag. Vi tog sedan en kvällsbio, vi såg "Green hornet 3D". Det var en actionrulle med komedi, den var bra!
Vi kom hem till min pojke sent på kvällen och då tittade vi på en film innan vi gick och la oss. Imorse var vi tvungna att kliva upp tidigt för att baby skulle spela match tidigt. HAN skulle upp men det var JAG som var tvungen att få upp honom ur sängen. I en halvtimme krigade jag för att få upp honom, jag klädde till och med på honom. Min lilla bebis!
Medan han spelade match så satt jag och pluggade. Jag duschade och fixade lite innan han kom hem igen. När min baby kom tillbaka åt vi lunch och sedan låg han och sov i min famn medan jag tittade på tv.




Eh..

Just nu sitter jag och tittar på svensk maffia med mamma. Jag tog nyss starka tabletter för jag har så ont i munnen. Nu känner jag mig helt borta och kan inte riktigt koncentrera mig på varken datan eller tvn.
Så nu efter jag har pluggat hela kvällen så ska ta det lugnt en stund innan jag slocknar.




17 februari

Hej!
Idag var jag i skolan ett tag för att jag hade engelska mitterminsprov, dom är alltid så svåra. Själva provet gick väl sådär. Efter provet åkte jag och Natta in till stan och åt på doken, mums. Sedan åkte vi vidare till naturhistoriska riksmuseet. För vi ska guida där på tisdag så vi var där och skrev upp information och gick runt lite. Sedan kom Lollo och Kim som jag ska guida med och jag följde med dom runt medan dom skrev upp information och vi planera lite.
Sedan tog vi tunnelbanan till skogskyrkogården för Kim hade ställt sin bil där. Hon tog körkortet för 2 dagar sedan när hon fyllde 18, skit duktigt ju! När vi kom till bilen så krånglade den och vägrade gå igång. Kim fick panik och jag försökte lugna henne typ.
Sedan när hon gjorde sista försöket på att starta bilden och hon vred om nyckeln då startade bilen. Oj, vad glad vi var! Sedan dunkade vi hög musik i bilen hela vägen hem och snacka.

Nu ska jag försöka plugga inför spanska provet som är imorgon. Känner mig lite stressad och min ena visdomstand är på väg att komma upp och det gör sjukt ont!



Nattis <3


Kim är alltid lika sexig!

Lollo och Kim


16 februari

Jag orkar inte just nu, drar till farmor, bye.


This is for you

Du är en underbar vän. Jag hatar att vi har glidit ifrån varandra på det sättet vi har gjort...
För du förstår dig på mig lika bra som jag förstår mig på dig. Du och jag har gått igenom liknande saker som gör att vi förstår varandra på ett helt annat sätt. Vi behöver inte säga något utan vi känner bara på oss när det har hänt något. Du och jag kan säga allt till varandra, vad hände med oss egentligen.
Jag har saknat dig så enormt mycket... Jag saknar alla minnen med oss, så många gånger du och jag har skrattat med varandra och gråtit tillsammans.
Jag kommer alltid finnas här för dig. Jag är tillgänglig för dig dygnet runt.
Tack för du fanns här för mig idag, idag när jag behövde en äkta vän. Äkta vänner kan glida isär men alltid hitta tillbaka till varandra. Det visar bara att du är en äkta vän.


Jag har ingen nyare bild på oss sedan i somras, men det ska det bli ändring på <3


15 februari

Nu är jag hemma från skolan. Idag hade vi simning i skolan... Jag hatar simning och att visa sig i bikini det här årstiden. Men jag gjorde det faktiskt, jag var med. Idag hade vi livräddning och låtsas som att man har ramlat genom en is och ska ta sig upp med sjukt tung packning. Iallafall den lektionen var verkligen inte det roligaste lektionen och vill aldrig göra om det.
Eftersom idrottslektionen drog över på tiden så missade vi hela mattelektionen just för att vi skulle hinna äta lunch idag. Efter vi hade ätit så var det svenska lektion och sedan skulle jag haft en till lektion. Men det är ganska svårt att jobba med ett grupparbete när ingen typ var där idag. Så jag åkte hem istället.

Nu ligger jag i sängen framför tvn och jag är väldigt nära på att somna. Vilket jag nog kommer att göra, bye!



14 februari

Det finns ingen som har en lika fin och underbar pojkvän som mig!
Min baby kom hit med 2 fina rosor som var lika långa som mig typ. Skit fina! Han hade också köpt med sig godis till mig, så gullig! När han kom hit så hade jag gjort i ordning middag med lite tända ljus. Efter middagen så lekte vi lite med photobooth och det blev mycket skratt. Sedan gjorde vi i ordning te och tog våra cupcakes och bara myste i sängen. Tiden gick sjukt snabbt idag, för helt plötsligt så skulle min älskling hem... Jag ville inte släppa honom men jag var tvungen. Jag saknar honom redan!
Älskar att du och jag har lika sjuk humor<3
Du är så söt att jag bara vill äta upp dig!


backa bandet

Snart är det dags att bänka sig framför tvn, först solsidan och sedan Wallander- kuriren. Perfekt!
Nu ska jag gå och göra ordning fika till hela familjen innan jag gosar ner mig i soffan.
Ha en fortsatt mysig kväll, glöm inte bort att det är alla hjärtans dag imorgon. Passa på att göra något extra för den du älskar!



Kärlekscupcakes

Jag blev nyss klar med mina kärlekscupcakes! Det är vaniljmuffins fyllda med jordgubbssylt och vitchokladfrosting med karamellfärg. Dom här härliga kalorifyllda bomberna ska jag, familjen och pojkvännen mumsa i oss imorgon på alla hjärtans dag. Om mina familj inte mumsar i sig sina idag, hihi!
Visst blev dom lyckade?


13 februari

Godmorgon alla!
Jag var uppe med tuppen nästan idag, jag har redan duschat och sånt men fastnade framför datan nu.
Jag tänkte gå och äta frukost och klä på mig nu.
För jag ska sedan åka och titta när min älskling spelar match tror jag. Jag har aldrig fått chansen att se han spela men nu när han spelar i närheten så ska jag nog åka dit och titta.

thank you and good night

Nu ska jag sova...Jag är för trött för att hålla mig vaken...
Det var verkligen super mysigt att vara med min älskling idag och han stannade riktigt sent för att vara med mig så länge som möjligt. Han är så söt! Vill bara äta upp han!
Nä, nu ska jag krypa ner i sängen och låta sömnen ta mig.


Idag

12 februari

Just nu väntar jag på att min älskling ska komma, ska bli så mys att träffa han snart!
Jag orkade inte fixa mig så mycket idag, myskläder typ, men såhär ser jag ut idag!



What to do

Herregud jag skottade som en dåre! Svetten rann nästan, men när pappa kom hem så tog han över för att jag var helt slut.
Jag vill att min älskling ska komma hit idag! Men han kan inte ta sig hit...hatar sl, hatar snön.
Så vad ska man göra idag när det egentligen var planerat att ha en myskväll med pojkvännen..?
Det blir väl att umgås med föräldrarna istället och titta på tv. Toppen..

Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet, bye!




My twins

You just got to love the twins! <3
Min underabara Emma<3

Min supersöta spralliga Sofia <3

E <3

S<3

Älskar att du bjuder på dig själv S.

Bara vanliga bilder på S

Come on everybody clap your hands

Skolan stängd idag på grund av snökaoset! Skönt med en extra ledigdag, pain att jag har pluggat som ett djur när jag inte ens kan skriva prov idag..
Nu ska jag bara ha en mysig dag och se massor av filmer och mysa.
Fast pappa ringde nyss och sa att jag var tvungen att gå ut och skotta... Måste ta mig i kragen och försöka skotta lite. Sen ska jag bara mysa resten av dagen!


Jag har ett stort hat mot snön, speciellt när jag såg genom fönstret hur mycket jag måste skotta

11 februari

Snö kaos i hela stockholm, alla bussar inställda... Kul att vakna till det.
Hur ska man ta sig till skolan idag då? Får hoppas att det löser sig eftersom jag har två stora prov idag. Jag tror inte att det är många som kan ta sig till skolan. På facebook skriver alla att dom tackar vädret för att få en ledig dag. Det kanske slutar med att jag också blir hemma. You never know, Man får se hur det slutar.

Nu ska jag sätta mig framför tvn med en kopp varm choklad.

bild : google

10 februari

Hej, pluggnörden är här... Fast jag har gett upp att  plugga nu. Istället sitter jag och tittar runt på olika resor. För jag vill åka utomlands. Jag vill åka utomlands med min käraste och jag vill det nu!
Tänk att bara kunna ligga och sola på en strand och bada hela dagarna. Tänk att bara kunna ha kul och umgås med den man älskar utan att tänka på allt annat som är hemma. Skulle vara så skönt att komma bort här ifrån. Jag vill till solen nu och bort från snöovädret, kylan och halkan.
Men nej nej nu ska jag inte drömma mig bort. Även fast jag vill det.
Jag tänkte duscha snart och sedan gå och lägga mig. Jag har två prov imorgon och det får gå som det går. Jag kan inte göra något annat än att göra mitt bästa!




Take me away...
bilder från google.



9 februari

Jag har inte riktigt haft tid att skriva. För efter skolan så gymmade jag i 2 timmar och när jag kom hem var det bara att sätta sig och plugga. Men inget fastnar i mitt huvud...Ganska irriterande.
Efter jag åt middag så satte jag mig och badade i jacuzzin för att slappna av några sekunder. Men sedan var det dags att plugga igen..precis som jag gör just nu.
Om inget fastnar i huvudet vad är det för mening att ens plugga undrar jag?




PRAKTIKPLATS!!

Åh vad jag är happy! Jag har fått praktikplats på ett hotell och konferens. Vi ska praktisera i slutet av terminen och jag har äntligen fått en plats! Vi skulle välja något inom service eftersom jag går turismlinje. JAG ÄR GLAD!!!!




8 februari

Jag har egentligen ingen lust att skriva. För vem vill ändå läsa om mitt "intressanta liv"? Jag gör ju typ samma sak varje dag. Men man hinner inte med så mycket annat.
Så idag var det skola och jag var väldigt snabb på att dra där ifrån när jag hade slutat. För jag har varit på jätte konstigt humör idag. Jag hade helst bara velat vara ensam idag och slippa träffa någon. Men när man är i skolan så måste man vara social...
När jag kom hem så satt jag och pratade med Mami lite, hon är hemma och är sjuk. Hon kunde behöva lite sällskap inte för att jag var världens roligaste sällskap.

Nu har jag försökt plugga lite. För jag har 2 prov på fredag, spanska och geografi... De ämnena jag har svårt att få godkänt i... Toppen.
Jag känner hur alla kommer bli så positiva och glada av att läsa det här inlägget..eller inte. Men alla dagar kan inte vara en bra dag?

Nu ska jag ta en dusch och sedan dricka en kopp te, Adios!



6 februari wonderful

Heej!
Jag skrev inget i bloggen i fredags för att när jag kom hem från skolan så tog jag bara min väska och bytte om snabbt för att sedan åka hem till pojkvännen. Jag kom fram till min kille ganska sent, då åt vi middag och bakade kladdkaka innan "Let´s dance" började.
Fredagen blev bara en riktig myskväll med pojkvännen. På lördagen vaknade vi ganska sent och vi var väldigt sega på att komma upp ur sängen. Vi är ganska duktiga på att sova bort dagarna på helgerna, eller iallafall väldigt svårt att ta oss upp ur sängen.
Men efter vi hade ätit "frukost" så hann vi bara titta på tvn en stund innan vi var tvungna att fixa oss och åka in till söder. För min pojkväns familj och släkt hade bjudit med mig på musikal. Innan musikalen åt vi middag på "Gröna Jägaren". Musikalen vi såg var Romeo och Julia! Musikalen var så himla mysig och rolig!
Idag var vi sega som vanligt men vi umgicks bara för att jag var tvungen att åka hem ganska tidigt eftersom min babe skulle plugga. Men helgen har verkligen varit underbar!

Just nu tittar jag på Solsidan och ikväll är det "Wallander - skulden" på tv. Perfekt avslutning på helgen!




vad är det för dag imorgon?

Jo, det är fredag!
Veckan har gått så snabbt, det kändes som att jag precis sa det men det var en vecka sedan!
Efter skolan var jag och gymmade. Det känns bra!
När jag kom hem så umgicks jag faktiskt med min bror, det är väldigt sällan han och jag har en riktigt konversation med varandra.
När mami och pappi kom hem så lagade vi mat. Sedan tittade vi alla på tv tillsammans, det kändes som att vi behövde umgås lite. För åker till pojkvännen imorgon så hinner inte träffa dom imorgon.

Just nu tittar jag på programmet "Svenska maffia" på kanal 4. Efter det ska jag faktiskt sova!

En bild jag tog i somras i Tyskland, jag älskar elefanter!

3 februari

Halloj bloggen!
Just nu sitter jag i ett grupprum med brudarna. Lottis och Sofia babblar på om vad vi ska göra för rollspel och hur det ska vara. Det är lite svårt när alla 4 har starka viljor om vad man ska göra. Men vi har kul!
Det blir lite flum och musik samtidigt, man kan ju inte sitta och plugga extremt hela tiden.
Nu måste vi försöka komma någonstans!


2 februari

Heej!
Nu har jag ork att skriva... Jag kom hem runt kl 7 ikväll. Det blev en riktig heldag för mig. Jag slutade sjukt tidigt idag. Då traskade jag, Johanna och Linda till Haninge centrum och gick runt i tusen affärer. Alla är shopaholics så det gick inte bra att spara pengar för någon av oss.
Jag köpte smycken, strumpbyxor och en underbar huvtröja. Sedan var jag och Johanna på Um innan vi åkte hem. Jag har haft en rolig dag men nu är jag helt slut. Plus att jag har en dunkande huvudvärk.

Godnatt!

Johanna på donken <3


Min nya, i love it!


1 februari

Heej!
Just nu sitter jag och tittar på " The secret life of the american teenager". Jag har blivit lite beroende av serien... Tihi!
Slutade skolan vid kl 3 idag, det var en ganska seg dag. För jag har är så trött och har haft tråkiga lektioner. Det kändes ganska onödigt att gå till skolan idag.
Nu ska jag fortsätta se på serien!



RSS 2.0