26 oktober

Heej! Nu är jag väldigt lycklig för jag har gjort klart tre inlämningar idag! Det känns som en sten har lyfts från hjärtat. Nu har jag bara två inlämningar kvar innan det blir lov för mig. Det kommer bli skönt att få lov och jag har aldrig känt mig så taggad!
Mammma och pappa kom hem med en överraskning idag. De har köpt med sig pizza hem. Ni skulle sett hur lycklig jag blev, jag sken upp och kasta mig ur sängen samtidigt som jag skrek "PIZZZZZZZZZA"! Jag kan inte förstå hur man kan bli lycklig av små saker, men glad blev jag. 
Hihi, snart är det dags för att se serien "Bron" som går på 1:an. Jag har följt serien sedan det första avsnittet.
"Bron" är en svensk-dansk thrillerserie och den är riktigt spännande! Nu måste jag springa in i duschen innan jag ska se på tvn och mysa. Ha en bra kväll!


25 oktober

Heej! Igår bodde jag hos Adam, vilket var väldigt mysigt. Vi hann mysa en stund innan han åkte iväg på träning. Då passade jag på att plugga. Hihi! När han och hans pappa kom hem då blev det äntligen middag. Det var så underbart gott med en grekisk sallad och nybakat bröd.
Sedan var det en fortsatt myskväll. Det känns väldigt konstigt imorse att vakna upp bredvid honom och veta att jag skulle till skolan idag. För jag sover aldrig hos honom på skoldagar. Det var verkligen mysigt att bara få göra vardagssaker tillsammans.
Skoldagen kändes väldigt kort idag och den gick fort. Jag har suttit och pluggat sedan jag kom hem.
Nu tittar jag på "Outsiders" och sedan blir det en dusch! En tidig kväll blir det nog, eftersom jag har 3 timmars lång uppsatsskrivning imorgon.
Natti natt!

23 månader med dig<3

Ingen kan älska som vi
Tiden har gått extremt fort och det närmar sig 2 år.
Vi har många underbara minnen med varandra och fler kommer det att bli.
Jag finner inga ord som kan beskriva vad jag känner...förutom
Jag älskar dig

23 oktober

Heej! Här sitter jag och är på bra humör!
Jag är riktigt trött, för jag sov bara några timmar inatt.
Idag har jag inte gjort någonting, bara saker som har fördrivit tiden. Tex som att locka håret, tittat tv, sminkat mig och massa annat.
Ikväll ska jag nog sova tidigt om det inte är något intressant på tvn, men det är de förmodligen inte.
Nu ska mumintrollet njuta av en god middag och efterrätt!


22 oktober

Heej! Hardworking women is here!
Idag var det myskväll för mig, kinamat och godis! Eftersom jag skulle upp kl 5 för att jobba.
Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Jag orkade inte laga mat så äter godis istället. Bra middag, perfekt för figuren! Nu ska jag ha en lugn och skön lördag. Hahah! Tittar på en film på 5:an just nu.
Heeejdå!



20 oktober

Ännu en dag av plugg, kul!
Nu är jag äntligen klar med att plugga. Ska ägna mig åt att titta på "Robinson" nu. Imorgon är det fredag! SKÖNT! Jag är helt slut, så det ska bli skönt med fredag! Min hjärna känns helt mosig och jag kan inte riktigt tänka just nu. Jag har helt klart pluggat för mycket denna vecka. Nu stänger jag av hjärnan för kvällen!
Hejdå!


19 oktober

Hej hej!
Jag suttit och pluggat hela kvällen. Nu ska jag unna mig lite tv tid och god choklad. Jag ska försöka låtsas att livet är mycket roligare än vad de är just nu. Efter det så ska jag nog sova och tagga till inför mitt stora prov imorgon.



18 oktober

Hej! Gissa vad jag gör? Pluggar, kul? Nä.
Snart ska jag sluta plugga och se på tvn.
Någon mer än jag som ogillar detta väder? Det regnar och blåser som aldrig förr ute. Nästan storm.
Mörkret gör mig så trött på alla olika sätt...

Ibland känner jag mig bara så ensam. Jag hatar känslan att inte känna sig behövd...


17 oktober

Im still alive..I think?
I helgen har jag umgåtts med min kära pojkvän faktiskt. Fast i lördags tog jag en sväng till stan med brudarna och shoppa. Fick inte med mig så mycket hem förutom några smycken. 
Det var så väldigt mysigt att få umgås med pojkvännen en hel helg.
Idag drog allt skolarbete igång igen och jag känner all press. För det känns inte som att jag kan prestera mitt bästa när jag har så mycket att göra, eftersom jag måste stressa igenom allt. Jag har 2 inlämningsuppgifter att göra varje dag, en stor redovisning och 2 stora prov, någon som vill byta liv med mig denna vecka?
Nu ska jag kasta mig in i duschen för att sedan sova!


12 oktober

Hej min lilla lilla blogg!
Jag känner mig väldigt trött i kroppen och sönder stressad. Min fritid består av plugg och jobb. Jag kom hem för ett tag sedan så nu ligger jag i sängen och försöker samla kraft för att hoppa in i duschen.  Idag har jag gått i skolan och sedan jobbat. Imorgon så slutar jag skolan halv 5 och efter det så ska jag plugga ihjäl mig. Längtar verkligen till helgen nu.
Men snart är man ledig för hoppningsvis!


9 oktober

Heej!
Nu är snart söndagen slut och jag är relativt frisk. Det har varit en riktig vilohelg med sällskap av pojkvännen. I fredags var vi bara hemma, såg tv och åt gott. I lördags så försökte vi iallafall göra något så vi gick på bio. Vi såg filmen "abduction" på söder och den var helt okej. Sedan åkte vi hem för ännu mera mys!
Imorgon blir det en lång skoldag och sedan ännu mera jobb. Dags att komma tillbaka till verkligheten!

Gullungen<3

6 oktober

Hej! Anledningen till att varför jag inte har skrivit dom senaste dagarna är för att jag har legat i feber. Det är inte förrän nu jag börjar känna mig mer "normal".
Jag har ganska stor panik på att jag inte har varit i skolan på flera dagar, för jag hur sjukt mycket jag missar. Men vad kan jag göra? Jag får bara vänta på att bli frisk.
Ikväll så ska jag bara ligga i sängen som jag har gjort dom senaste dagarna. Längtar efter att bli så pigg så att jag kan springa runt och göra saker.

En bild på mig från förra helgen


3 oktober

Godnatt! Nu är min dag över... Jag har även jobbat idag, så kom hem för en timme sedan. Min kropp är helt slut, mitt psyke är helt slut. Så ska duscha och sedan dejta min kudde.


2 oktober

Nu rullar vi sakta in mot oktober. Efter den här helgen så känner jag att jag lever. Jag har jobbat hela helgen, klivit upp kl 5 varje morgonen. Imorse när jag gick till bussen kvart i 6 så var det riktigt kyligt ute, jag minns inte sist jag frös så mycket. Det var nästan som att det var frost ute och jag kände att snart kommer väl vintern.
Helgen har bara flugit förbi och imorgon börjar en ny vecka. Hoppas bara att veckan går fort!
Nu har jag precis pluggat klart på psykologin och känner mig ganska redo för prov imorgon.

Min söta pojkvän i fredags, det var så himla mysigt att få spendera några timmar med honom. Eftersom vi inte hade hunnit träffats på två veckor. Varje minut var guldvärd <3


RSS 2.0