22 december

Oj oj oj snart är det julafton!
Vid 11 tiden idag åkte jag och min far på lite ärenden. Vi kom lagom hem till när Adam kom. Det var så härligt att få gosa lite på sin pojkvän innan jul! Sedan lämnade jag över alla julklappar han skulle ta med sig hem. Jag fick även en julklapp av honom som jag öppnade med honom. Det var ett sådant fint halsband! Sedan som en extra julklapp så ska vi åka iväg på en shoppingrunda efter jul. Då ska jag få välja ut något mer som julklapp. Han är så söt! Han var tyvärr att åka efter middagen...
Just nu ligger jag i sängen och ser på någon tråkig film. Jag fattar inte ens vad det handlar om. Jag ska snart sova för imorgon ska jag upp tidigt igen!
Ha en bra kväll!


21 december

Heeej! Endast 3 dagar kvar till julafton!
Sist jag skrev så berättade jag att jag var sjuk. Jag var hos läkarn i måndags och tog blodprov. Jag fick veta att jag har ett infektion i kroppen. Därför äter jag antibiotika, hostmedicin och jag vet inte vad. Nu börjar jag bli på bättringsväg! Min kropp är fortfarande väldigt svag, jag kan bara vara uppe och röra på mig korta stunder. Huvudsaken är att jag blir bättre! Mamma kom hem med sushi till middag idag, vilken överraskning! Sedan såg vi en gammal skräckfilm och nu ligger jag i sängen. Jag tittar på "Bad Santa", den är så skön!
Snart ska jag försöka sova!

17 december

Heej!
Igår var jag på nobelmuseum och julmarknad med naturkunskapsklassen. Det var ganska kul!
Sedan åkte jag hem till min pojkvännen. Vi tittade på filmer och myste. Jag hade saknat honom massor! När jag vaknade idag tittade jag ut genom fönstert och såg alla dessa snöflingor som yrde. Jag väckte min pojkvän och skrek "Älskling, vakna det snöar!". Jag vaknade upp och tittade ut och sa"mmm ser det". Sedan somnade han om. Han var alltså inte lika exalterad som jag. Tyvärr så var jag tvungen att åka hem idag...
Nu ligger jag hemma i sängen med feber och tittar på en julfilm på tvn som heter "Fred Claus".
Ha en bra kväll!



15 december

9 dagar kvar till julafton! Nu börjar det dra ihop sig inför julen...
Jag har haft så mycket att göra denna vecka, har stressat så mycket att jag har velat spy. Igår jobbade jag som barnflicka och var inte hemma förrän halv 11. Idag var jag i skolan till halv 5 och skrev ett svårt naturkunskapprov som handlade om genetik. Imorgon är det äntligen fredag! Jag behöver varva ned och få slappna av. Jag och min klass ska imorgon på nobelmuseum och sedan på julmarknad i gamla stan, så mysigt!
Snart ska jag sova, god natt!


8 december

Dagarna bara flyger iväg och imorgon är det fredag! Den efterlängtade fredagen!
Imorgon har jag bara en lektion, vilken lyx jag har.
Jag har försökt plugga sedan jag kom hem från skolan men det gick inte så bra. För jag är helt slut... Det har varit en lång dag i skolan. Skolan hade julmarknad för alla UF-företag som skolan har, alla hade egna bord som man hade pyntat och försökt göra så mycket reklam för sin produkt som möjligt. Jag tycker att vårat bord var väldigt fint med våra lila ljus och glitter. Våra handgjorda armband blev slutsålda och vi har fått beställningar även. Det var överförväntan, eftersom det var flera som sålde armband.



6 december

Heej heej!
Såg att det var ett tag sedan jag var här, så jag svänger förbi nu!
Det känns som veckorna flyger förbi och det är snart helg igen!
Förra helgen bodde jag hos Adam, det blev en riktig myshelg! Det är så skönt att bara ta det lugnt ibland. Vi var faktiskt på bio på Heron City också, vi såg "Real steel". Den var riktigt bra!
Idag har jag gått en lång dag i skolan och imorgon ska jag även jobba.
Nu ska jag se på "Desperate housewives", sista avsnittet får man inte missa!


RSS 2.0