Den tjugotredje var en av dom bästa dagarna i mitt liv

Hej babes!
Jag är på sjukt bra humör! Jag kan säga att mitt liv rullar på väldigt bra just nu!
Jag har fått sommarjobb på min praktikplats! Riktigt najjs! Jag är såååååå glad! Vill hoppa runt och göra glädjeskutt!
Min pojkvän och jag har även varit tillsammans i 18 månader nu eller i måndags. Jag ska även på en annan arbetsinterjuv om någon vecka. Jag gillar min praktikplats, jag trivs verkligen!
Jaa, JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU! Förutom att jag ska försöka skriva en svenska uppsats...
Aja, nu ska jag försöka plugga. Ville bara dela med mig av min glädje.

Du har en av dom största platserna i mitt hjärta!


22 maj

Hej alla söta!
Snart är denna helg över och vilken underbar helg det har varit!
Jag kom hem till min pojkvän i fredagskväll och då gjorde vi en sen middag. Sedan myste vi tills jag somnade, hihi!
I lördags var jag på interjuv i 3 timmar! Sjukt länge men lärorikt. Sedan åkte jag hem till pojkvännen som började med middagen. Han grillade och allt. Det var super mysigt! På kvällen gjorde han en marängtårta eftersom han hade lovat mig att göra det för ett år sedan på min födelsedag. Men eftersom vi firade 1,5 år i helgen så gjorde han en tårta. Vilken gullig pojkvän jag har!
Jag somnade i soffan sedan medan älsklingen försökte se klart på "sagan om konungens återkomst" på tvn. På slutet av filmen vaknade jag till och då gick vi och la oss i sängen och sov.
Idag vaknade jag upp och mådde riktigt dåligt, jag är väldigt förkyld. Så min älskling tog hand om mig tills jag åkte hem.
Så jaa sedan jag kom hem har jag inte gjort något speciellt.
Nu ska jag duscha och snart sova. Imorgon ska jag upp halv 6 eftersom jag ska praktisera på hotell!




Sötaste <3


20 maj

Hej, nu är det fredag igen! Soft att jag inte har bloggat på en vecka men jag har verkligen inte haft tid för det. Jag har levt varje dag för att studera känns det som. Eftersom jag har haft så mycket plugg så efter skolan har jag bara ägnat tiden åt att studera.
Men nu är jag tillbaka! TJOHOOOOO!
Nästa vecka börjar jag praktisera på ett hotell och det ska bli riktigt kul!
Idag är det ju fredag och jag ska lämna in alla jobbig arbeten idag och sedan blir så skönt! Den här helgen ska jag njuta av ledigheten!
Idag åker jag till Adam och mysa, jag bor där resten av helgen!


Fredag den 13:onde

Just nu ligger jag i sängen med pojkvännen och vilar oss efter att vi har tryckt i oss massor av tacos. Ikväll blir det mycket mys, skräckfilmer och marängswisch (som jag uttalar det). Det är ju fredag den 13:onde och då är det ultimata att se skräckfilm!
Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag ha!


Eurovision songcontest

...det är precis vad jag tittar på nu. Nu får man hålla tummarna för Sverige och att Eric Saade kör hårt!
Jag måste hinna duscha innan jag går och lägger mig. Så jag kommer i stort sätt spendera mesta av kvällen framför tvn. Men jag är sjukt trött, som jag alltid är! Hah!
Ha en bra kväll nu! Tänk positivt för imorgon är det fredag!!



12 maj

Hej alla som är uttråkade!
Jag kom precis hem från gymmet!
Nu ska jag vara duktig och plugga,plugga och plugga! Mitt liv består just nu av skolan och sedan plugga på min fritid. Därför har jag inte orkat blogga, det är inte min största prioritering i livet.
Jag har sociologiprov imorgon så jag måste plugga på det nu. Sedan ska jag läsa i engelskaboken. Jag känner mig som största pluggfreaket! Men har man inget val så har man inte. Jag är så nära på att bryta ihop för att jag har så mycket skolarbete som ska vara klart innan jag ska gå på praktik.
Men nu ska jag sätta mig och plugga om det "mångkulturella samhället". Yay...eller inte.



8 maj my weekend

Hejsan bloggen!

Jag har inte haft lust att skriva för jag har varit så less på skolan och allt den här veckan. Så ville inte tråka ner bloggen med massor av deppiga inlägg. Men nu är jag på super bra humör! Jag har haft en sjukt bra helg! I fredags mötte jag och Adam upp min pappa som bjöd oss på kina restaurang. När vi kom hem på kvällen monterade jag och min älskling ihop min säng. Det var så skönt att äntligen ha en ny säng! Sedan när det var klart så såg vi på en film innan vi gick och la oss.

I Lördags monterade vi ihop en byrå och lite andra saker. Sedan började vi fixa oss och åt innan Ana- Marias 18års fest! Det var utklädnad och vi var utklädda till Mimmi och Musse pigg. Festen var riktigt rolig, mycket dans och många skratt! Precis som det ska vara på en fest. Igår vaknade jag och min älskling kl 1 och vi var riktigt sega. Vi fixade lite frukost innan min älskling var tvungen att åka hem. Då monterade jag ihop mitt skrivbord och hämtade ned saker från vinden. Sedan kom Mami hem från Gbg och så åt hela familjen en god middag!

Just nu sitter jag i skolan och jobbar med ett arbete med Sofia!




3 maj

Hej bloggen! När man vaknade upp imorse så fick man se att det snöade i maj. Ingen vacker syn vill jag säga, fick panik och smått ångest!
Skoldagen var ovanligt seg idag och det var verkligen en skitdag! Galet trött, min knä krånglade, hade ont i örat, kallt ute och hade sjukt mycket plugg.
Men nu känns det lite bättre, jag har iallafall pluggat lite nu.
Nu ska jag se BB och prata tele med min älskling! Hihi!


1 maj

Just nu sitter jag hemma och tittar på tvn.
Min valborg spenderades med pojkvännen. Mycket mys, grillning, majbrasa, fyrverkerier, kvällspromenad och kyla. Det är nog en bra sammanfattning.
Jag och pojkvännen vaknade kl 12 idag, så vi bestämde oss för att inte göra något idag. Vi såg bara film och tog det lugnt innan jag åkte hem. Det är sjukt att det redan är första maj, synd att kylan har kommit tillbaka bara!
Nu när jag är hemma så tänker jag bara titta tv och sedan ta en dusch innan det är en ny dag imorgon.

bild : google


RSS 2.0