30 augusti

Hej! Jag hade bara en lektion idag så det var väldigt skönt!
Efter skolan gick jag och Sofia till centrum och shoppade. Vilket var riktigt awsome! Jag fick med mig hem en del basic/höst kläder hem, vilket behövdes.
Nu ska jag gå och duscha. Sedan ska jag sova tror jag. För imorgon blir det en väldigt lång dag för mig!


28 augusti

Hej nu lever jag igen kan man väl säga. Igår var det utgång med brudarna!
Kvällen började med middag hemma hos mig och förkrök, sedan blev det utgång på aveny. Men musiken var inge bra och tråkiga människor så vi avslutade kvällen på the bridge. Bra musik och vi dansade oss väldigt svettiga. Vi avslutade kvällen på topp! Jag hade riktigt kul igår, en kväll jag kommer att minnas!
Jag var väldigt trött när jag vaknade idag och ja...lite bakis var jag också. Hehe
Nu ska jag sova! Tack och godnatt!
VARNING! INGA NYKTRA BILDER:







25 augusti

Hej!
Om jag ska vara ärligt så har jag inte orkat lägga ner energi på bloggen dom senaste dagarna.
Men nu är skolan igång igen och det känns helt okej än så länge. Redan fått hem uppgifter efter andra skoldagen!
Imorgon är det fredag och sedan är det helg! FEST FEST FEST SÄGER JAG BARA!
Jag har faktiskt tillägnat kvällen att städa huset och pluggat. Nu ska jag kasta in mig i duschen innan jag ska sova!


22 augusti

Hej! IGårkväll följde jag med min pojkvän hem till honom. Vi hade en myskväll hemma hos honom med en skräckis på tvn. Idag åkte vi in till stan. Vi åt middag och gick på bio. Det var verkligen mysigt!
Vi såg filmen "Captain America the first avenger", den var ganska bra och väldigt annorlunda. Pojkvännen vill ju se en PANG PANG film så det blev den.
Nu är jag riktigt trött och ska snart sova!


21 augusti

NU ÄR JAG HEMMA!
Jag har haft en underbar vecka! Mycket festande, mycket sol, mycket bad och mycket god mat!
Snart kommer pojkvännen hit! Jag vet inte vad jag mer ska skriva!
Bilder från resan får ni senare!

12 augusti

Hipp hipp hurra för det är min lillebrors födelsedag!
Jag gick och åt lunch med min lillebror idag som fyllde 14 år. Han älskar pizza så det är klart han skulle få äta pizza idag men jag var inte så sugen på det så jag åt en sallad.
Nu är vi hemma igen och väntar på farmor och resten av familjen ska komma hem för då är det tårtdags. Fast egentligen firas både jag och min bror idag eftersom jag är utomlands när jag fyller år.
Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen!



11 augusti

Heej, nu är jag hemma igen! Om jag ska sammanfatta vad jag och pojkvännen har gjort under dom här två dagarna så är det nog att vi har tagit det lugnt.
Idag jag ska packa,packa,packa för snart bär det av mot Kreta! Men det var riktigt mysigt att träffa pojkvännen, jag kommer sakna han massor!
Nu är det nog dags att försöka komma på vad man ska ta med dig, oj beslutsångest redan!


Smile for me

Snart börjar "real housewives of beverly hills" på tvn. Det blev en stund på stan iallafall. Köpte en hel del underkläder, smink och annat smått och gott.
Jag är sjukt trött nu, ha en bra kväll!

Ciao!

Nu drar jag till stan där jag ska möta upp min kära mor! Ska handla lite saker som är viktiga att ta med sig till när jag åker till Kreta!

Tur att jag kan gömma mig bakom stora solglasögon, för idag ser jag förjävlig ut!


8 augusti

Godmorgon!
Igår var helt underbart! Tyvärr var inte alla i vårt gäng där. Ana-Maria saknades för kvällen. Vi började med att gå och handla ingredienser till vår middag. Vi bestämde oss för att göra en megastor sallad med massor av tillbehör. När vi kom hem till tvillingarna så var det dags att börja hacka massor av grönsaker m.m. Jag fick ta på mig det mest "komplicerade" som dom kallade det i köket. Jag kokade pastan och skar upp fetaosten.
Jag tror vi satt kvar vid matbordet i 1,5 timme. Vi sitter alltid och babblar hur länge som helst. Sedan avslutade vi kvällen med att titta på Scary movie 2. Vi har sett det tusen gånger men det går att se den igen! Kvällen avslutades med att jag fick skjuts hem och var väl hemma runt halv 1?
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra helt ärligt. Men det gör inget, något lär jag göra.

Bilder:

Lotta checkar in chokladpuddingen.

Emma med sina craaazy eyes.

Sofia gör sin special dressing!


Mina slavar i köket!


Muuums


Jag med min chokladpudding

Ödledamen

Dexter myste med oss i soffan


7 augusti

Heej!
Det var så skönt att åka till landet och vara borta från allt.
Men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten! Snart ska jag åka hem till tvillingarna och det ska bli så kul att träffa alla ikväll! Jag har saknat alla super mycket, ikväll är det vi 5 tjejer! Vi ska laga mat tillsammans och det blir en utmaning. Men ikväll är jag kung i köket! Hihi, mycket svaller kommer det nog bli från alla.
Jag klädde inte upp mig ikväll, regnet utanför är inte så inspirerande.
Ha en bra kväll!


2 augusti

Heej! Idag har jag faktiskt legat och solat ett tag. Jag hann innan solen försvann! Men jag blir så rastlös av att sola, det bara kryper i kroppen efter jag har legat still i 20 minuter.
Snart ska jag och familjen inklusive farmor åka iväg och äta någonstans. Lite mysigt!
Imorgon åker jag iväg till landet, behöver komma iväg här ifrån. Pappa är snäll och skjutsar mig dit.
Nu drar jag, bye!

Ser förjävlig ut idag, så därför blir det en sådan här bild!

1 augusti

Oj, redan första augusti! Vart har dagarna försvunnit? 3 veckor kvar sedan börjar skolan igen... Usch, jag vill inte ens tänka på det just nu! Men nu har jag jobbat klart för den här sommaren och jag ska ha semester nu!
Solen sken när jag klev upp och då bytte jag snabbt om till bikini för att sola. När jag kom ut så var det stora mörka moln på himlen helt plötsligt. Det är så typiskt när man väl har tid att sola.
Så idag ska jag bara ta det lugnt. Jag får se vad jag gör resten av veckan, bara jag får njuta av semestern så är jag nöjd!


RSS 2.0