23 juni

Heej!
Imorgon är det midsommar och den kommer tillbringas på min landställe. Min älskling ska självklart med också. Jag hoppas att vi får bättre tur med vädret än idag. Eftersom det har regnat hela dagen!
Jag kommer hem på måndag för efter jag har varit på landet så åker jag och min älskling hem till honom. På måndag ska min pojkvän firas för då blir han 18 år!
Jag hoppas alla får en bra midsommar för det tänkte jag ha iallafall! Det ska bli så skönt att komma bort ett tag!


21 juni

Hej världen! Jag lever så att alla vet om det.
Jag har helt enkelt inte haft tid eller ork att blogga. Igår gjorde jag mitt pass och bilden blev såklart skit ful. Men men det får man leva med. EFteråt åkte jag till Farsta för att köpa Adam´s present.
Idag har jag varit på gymmet, varit ute med katterna, jobbat och nu ligger jag i sängen framför tvn.
Jag ska tillägna min kväll åt filmtittande och njuta av toblerone...Ska bli så skönt att bara kunna ta det lugnt!
Filmen "pool boys" börjar på kanal 6 kl 21.00 och den tänkte jag se.




19 juni

Just nu ligger jag i min säng och regnet fortsätter att falla utanför mitt fönster.
Regn, regn, regn, det vill aldrig sluta. Jag hoppas att få bättre väder till veckan. Jag jobbar knappt ingenting den här veckan. Men efter midsommar kommer jag jobba nästan dygnet runt i 3 veckor.
Som sagt så var jag hos Adam i helgen. I fredags somnade jag väldigt tidigt, vaknade till när Adam kom och la sig också. I lördags var det helt okej väder så vi gick på en lång promenad. Sedan hade vi en filmkväll bara. Idag spöregnade det, jag hade ångest för att åka hem.
Men nu är jag hemma iallafall.
Jag tänkte gå och poppa popcorn och se en film innan jag går och lägger mig.

17 juni

Nu ska jag packa väskan och duscha. Sedan åker jag till Adam och där stannar jag i helgen.

"Run run run away, run away baby 
Before I put my spell on you 
You better get get get away get away darling 
'Cause everything you heard is true 
Your poor little heart will end up alone"


15 juni

Hej!
Nu tänkte jag sova. Jag har varit och jobbat idag. Jag är helt slut...kom hem kl 8 på kvällen.
Jag har inget mer att säga...

Se

...på kanal 6 nu!
Det är filmen "Loser".
Den handlar om att "Paul som kommer till New York och får dela rum med tre coola killar, som helst ägnar dagarna åt att festa och att studera personer av det motsatta könet. Detta ställer till med problem för Paul, som måste studera hårt om han ska få behålla sina studiemedel".
Den är så härlig och mysig!

Den här gamla godingen är med i filmen!


14 juni Sista sommarlovet?

Idag hade jag min skolavslutning och det betyder mitt sista sommarlov! Tiden går sååå fort!
Efter skolavslutningen åkte vi hem till tvillingarna och lagade lunch. Vi bara myste allihopa och hade tjejsnack.
Sedan var jag tvungen att åka för jag skulle äta middag med familjen och farmor. Efteråt bjöd farmor på jordgubbstårta. Mums!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt för imorgon är det dags att jobba!


Sofia, Ana, Jag & Emma

Sofia, Jag & Emma

Emma, Lovisa, Jag & Sofia

Söta Sofia och Emma som gör en random pose i bakgrunden, the twins


Min underbara klass!

Jag som hittade någon random hatt hemma hos tvillingarna

Tårtan farmor bjöd på!


13 juni

Heej!
Nu har jag tid att blogga. Imorse gick jag till gymmet och var där 1,5 timme, duktigt av mig! När jag kom hem så släppte jag ut mina ivriga katter. Sedan duschade jag och gjorde lunch till mig. Resten av tiden har jag varit ute hos katterna. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Njuta av vädret kanske?

Älskar polly...synd bara att dom här blev uppätna i helgen


12 juni

Heej!
Även denna helg har gått snabbt. Hoppas alla har haft en bra helg och njutit av vädret!
I fredags åkte jag till Adam efter Marias student. Det blev en myskväll med grillning. I lördags i den värsta värmen åkte jag och Adam in till stan. Jag och Adam höll på att dö tills vi hade köpt isglassar och vatten. När vi kom hem så lagade vi middag. Kvällen avslutades med filmmys.
Idag åkte vi även in till stan för att byta Adams solglasögon för dem var trasiga. Sedan njöt vi av solen i kungsträdgården. Adam var tvungen att åka hem sedan för att han ska upp tidigt imorgon och jobba.

Bild på älsklingen i kungsträdgården

Det är så utmattande att vara med mig i stan en hel dag så han somna på tåget hem


9 juni

Vilken dag det har varit idag!
Dagen började med ett zumbapass på gymmet kl 10.00. Jag var hemma runt 12.00. Då snabb duschade jag och åt lite lunch. Sedan tog jag bussen till skolan eftersom jag skulle duka matsalen för 3:ornas student imorgon. När vi var klara åkte jag, Emma, Sofia och Ana-Maria till Farsta. Det blev lite shopping iallafall. Jag är nöjd!
Jag kom hem runt kl 8 och jag packade min väska inför imorgon.
Imorgon ska jag titta när min närmaste vän Maria har sitt utspring och efter det åker jag till Adam. Det kommer bli riktigt kul!
Nu ska jag titta klart på csi, innan jag somnar.


8 juni

Idag var jag med klassen på Birka Björkö. Det var en mysig dag. Två timmars båt resa dit. En guidiningstur på en timme vilket inte var den bästa guidningen jag har varit med om. För att det var mygg överallt och det regnade. Guiden var även opersonlig och rabblade upp massor av fakta, det var ganska svårt att vara koncentrerad. Sedan hade vi rast en timme och vi satt på ett berg och myste. Väldigt fin utsikt över havet. Sedan blev det en guidning av några i min klass och efter det väntade vi på båten. Det blev en flum två timmars båtresa tillbaka. Det är inte så konstigt när man är trött!
När jag kom hem så var jag ute med katterna i trädgården. Sedan vet jag inte vad tiden tog vägen för snart ska jag sova!
Imorgon ska jag till min skola och duka matsalen inför 3:ornas student lunch på fredag!






6 juni

Hej!
Igårkväll kom Adam hem till mig och jag lagade en riktigt god middag. Till efterrätt blev det såklart jordgubbar och vaniljglass. Sedan blev det massa tvtittande och mys innan vi somnade.
Idag var vi båda riktigt sega. Vi åt en frukost/lunch innan vi var ute resten av dagen i solen.
Nu ska jag njuta av lite daimglass innan jag ska duscha.
Imorgon börjar skolan igen för mig. Det känns lite tungt att komma tillbaka till lektioner efter praktiken. Men förhoppningsvis så är det inga jobbiga uppgifter.
Ha en bra söndagskväll!



Who's gonna bring me back to life?


5 juni

Igår åkte jag iväg till tvillingarna för vi skulle fira deras 18-årsdag. Det var super mysigt och kul! Många lekar och många skratt. Jag har aldrig skalat en potatis med en väckarklocka tidigare och jag inte heller förut stoppat en en-krona i min rumpa och försöka träffa en skål. Det här var bara några av dom knasigheterna som vi gjorde igår.
Det var en kväll man kommer minnas. Vi somnade väl runt 4 på morgonen och klev upp vid 11. Så jag känner mig inte super pigg idag. Jag får se vad som händer idag, jag vet inte riktigt nu.

Bild på mig från igår!


3 juni

Heej min lilla blogg!
Det är redan juni! Tiden går fort när man har kul!
Det har gått väldigt bra för mig på senaste tiden, nu låter det som att jag skryter men det gör jag inte.
Jag har fixat 2 sommarjobb nu, Jippi! Idag var jag ledig, så långhelg för mig. Riktigt varmt och skönt ute. Igår var Adam hemma hos mig och myste. Idag är Maria här hos mig, det var typ 5 månader sedan vi sågs. Så vi har en riktig tjejkväll. Först åt vi en god middag ute i solskenet på altanen. Snart blir det dags för chirre och dirre (chips och dipp) för dom som inte förstår! Hah! Förmodilgen blir det tvtittande och mycket tjejsnack. Ha en bra kväll!

Adam & jag, riktig kärlek<3


RSS 2.0