Tankeställare

Idag när jag ställde mig framför spegeln fick jag verkligen en klar bild på hur jag egentligen ser ut.
Jag fattar inte hur jag har stått ut med mitt utseende...
Nu är jag trött på att vara missnöjd på mitt utseende, jag vill kunna vara glad när jag ser mig själv i spegeln.
Så nu är det verkligen dags att göra något åt det, men det är verkligen svårt att få resultat på kort tid.
När jag tränar och äter nyttigt då vill jag gärna ser resultat snabbt för annars tröttnar jag på två sekunder.
För det känns så onödigt när man kämpar ihjäl sig och inte ser något resultat.

Det är enkelt att äta nyttigt hemma när jag kan planera min måltid själv.
Men så fort jag äter borta eller äter ute så är det svårt att äta nyttigt.
För mina kompisar äter inte specielllt nyttigt för dom är trådsmala och då är det jobbigt att jag sitter och äter värsta special maten.

Det här är mitt upplägg:
En fjärdedel av tallriken kommer att bestå av proteiner från fisk,fågel,kött ägg.

Fisk:
Hummer
Lax
Räkor    

Fågel:
Kalkon
Kyckling
Äggvita

Fläsk:
Fläskfile
Skinka/kassler

Undvik: panerad fisk, skinnet på fågeln, korv,bacon, feta fläskkotletter, fläsklägg och ost.

Resten av tallriken ska bestå av kolhydrater från grönsaker, frukt och bär.
Man kan äta 3 nävar av de mesta frukter,grönsaker och bär.
Det man ska äta begränsat av är : bananer, avokado, oliver, majs, kikärtor, honung, torkad frukt och nötter.

Jag ska undvika ris,pasta,potatis,bröd, gryn,godis och socker.

När det gäller fetter så ska jag undvika : flytande margarin, kokosfett, härdade fetter och smör.

Mjölprodukter :
Keso
Kesella
Yoghurt ( med låg fetthalt)

Undvik: mjölk och grädde

Nu ska jag starta min resa mot ett nyttigare liv och bättre hälsa.
Jag ska inte ändra min kost bara utan min träning ska bli regelbunden och minst 2 gånger i veckan.





Kommentarer
Postat av: NATTA

GUMMSIS, DU E SEXIIII MAMA <3<3 ! ! !

2010-10-11 @ 22:40:47
URL: http://NAttas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0